Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Laitahyökkääjätähti Gareth Bale liikkeellä – Suunta hyvinkin yllättävä

Gareth Bale laitahyökkääjä Real Madrid
AOP

Walesiläinen huippulaitahyökkääjä Gareth Bale on on tupsahtamassa vapaille markkinoille hänen Real Madrid -sopimuksensa umpeutuessa kesäkuun lopussa. Nyt huhut vievät miestä takaisin kotimaahansa.

Englantilaismedia 90min.comin artikkelin mukaan laitahyökkääjä Gareth Bale on jatkanut keskusteluja Englannin Championshipissä pelaavan Cardiffin kanssa. Bale pääsee siirtymään Espanjan La Ligan Real Madridista ilmaissiirrolla sopimuksensa loputtua. Bale myös vieraili taannoin Cardiffin harjoituskentällä tutustumassa joukkueeseen.

Bale osallistui lääkärintarkastukseen ja harjoituksiin Cardiffissa ja keskusteli Cardiff-manageri Steve Morisonin kanssa.

Yhtenä kannustimena 32-vuotiaan Balen seuranetsinnässä ovat loppuvuodesta pelattavat miesten MM-kisat Qatarissa. Wales esiintyy turnauksessa ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin ja Bale haluaa olla pelikunnossa

90minin mukaan Cardiff on kiinnostunut Balen lisäksi toisesta walesiläistähdestä, keskikenttäpelaaja Aaron Ramseystä. Cardiff-manageri Morison on edistänyt kummankin pelaajan hankintaa.

Bale lähti kotimaastaan Southamptonin akatemiaan Englantiin jo vuonna 1999 ja edusti Southamptonin lisäksi Tottenhamia Englannin Valioliigassa ennen siirtoaan Realiin vuonna 2013. Nyt miehellä on edessään mahdollinen paluu Englantiin.

Viime kaudella Bale pelasi Realissa yhteensä seitsemän ottelua ja teki yhden maalin. Miehen vastuu jäi siis hyvin vaatimattomaksi ja se on pääsyynä miehen poistumiselle Espanjasta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga