Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ilir Zenelillä kurja kohtalo – Veikkausliiga-kauden toinen päävalmentajavaihdos

Ilir Zeneli entinen päävalmentaja FC Lahti
AOP

Veikkausliigassa nähtiin kauden toinen päävalmentajavaihdos, kun FC Lahti antoi potkut Ilir Zenelille.

FC Lahti tiedotti torstaina, että joukkueen päävalmentajana kaudesta 2020 alkaen toiminut Ilir Zeneli ei jatka seurassa kauden 2022 loppuun. Seura tiedottaa uudesta päävalmentajasta myöhemmin.

– FC Lahti kiittää lämpimästi Zeneliä yhteisesta ajasta ja toivottaa menestystä tulevaisuuteen, tiedotteessa todettiin lyhyesti.

Lahden kausi on alkanut mollivoittoisesti ja viimeisimmästä FC Inter -pelistä tuli ruma 1-5-rökäletappio. Lahti on sarjassa 11. kerättyään alkukauden 12 ottelussa yhdeksän pistettä.

Zeneli ehti valmentaa Lahtea kahden täyden kauden ajan. Ensimmäisellä kaudella 2020 Zeneli johdatti Lahden kuudenneksi. Viime kaudella Lahti jäi niukasti yläloppusarjan ulkopuolelle ja oli lopulta seitsemäs.

38-vuotias valmentaja on ehtinyt kerryttää jo pitkän valmentajakokemuksen. Se alkoi EBK:ssa, jatkui PK-35:ssä, josta mies siirtyi ensin FC Espoon junioreihin ja sittemmin edustuksen ruoriin. Espoosta mies saapui Lahteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset