Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Veikkausliigan AC Oulu jatkaa vahvistumistaan – Nyt mukaan entinen SJK-puolustaja

Cristhian Valencia puolustaja AC Oulu
AOP

Veikkausliigan kärkitaistelussa porskuttava AC Oulu jatkaa vahvistumistaan, kun joukkue hankki kautensa SJK:ssa aloittaneen puolustajan Cristhian Valencian.

Veikkausliiga-joukkue AC Oulun takalinjoille saapuu vahvistusta, kun seura on solminut sopimuksen kolumbialaisen Cristhian Valencian kanssa. Hän on aiemmin edustanut Suomessa SJK:ta, jossa hän pelasi viime kauden ja yhteensä yhdeksän peliä tällä kaudella maalaten kahdesti ja antaen kaksi maalisyöttöä. Valencia purki SJK-sopimuksensa toukokuussa.

Yhteensä hänellä on 29 Veikkausliiga-ottelua takanaan ja hän on tehnyt niissä yhteensä viisi maalia ja kolme maalisyöttöä. Vasenjalkainen toppari on osoittautunut olevansa pelipaikallaan aivan liigan kärkipäätä.

Valencia riemuitsi pääsystään Ouluun.

– Jumalalle kiitos, että sain tämän mahdollisuuden päästä joukkueeseen, jolla on selvät tavoitteet ja joka haluaa ylittää odotuksensa jokaisessa ottelussa.

30-vuotias puolustaja saapui Suomeen edelliselle sesongille Kolumbian pääsarjajoukkueesta Cúcuta Deportivosta. Lisäksi hänellä on aiempaa kokemusta Panaman pääsarjasta.

– Lyhyen ajan tavoitteena on antaa kaikkeni joukkueelle ja toivottavasti myös taistella mitaleille sekä miksei myös mestaruudesta. Olemme vain kahdeksan pisteen päässä kärjestä ja jalkapallossa se tarkoittaa vain kolmea ottelua.

– Meillä on vielä mahdollisuudet, kun kautta on jäljellä 15 ottelua sekä viisi loppusarjan peliä. Ensi kaudella sitten voisimme pelata eurokentillä, jonne tämä seura paikan ansaitsisi, Valencia kertoo.

Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kuvailee Valencian olevan hyvä kaksinkamppailuissa niin maassa kuin ilmassa sekä hän osaa avata peliä monipuolisesti. Lisäksi hän on vaarallinen myös hyökkäyspään erikoistilanteissa.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saadaan Cristhianin tasoinen pelaaja vahvistamaan meidän alakertaa, Heikkinen toteaa.

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset