Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Tähtikeskikenttäpelaaja Filip Valenčič palaa Veikkausliigaan

Filip Valenčič keskikenttäpelaaja KuPS
AOP

Veikkausliigan kärjessä porskuttava Kuopion Palloseura on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen slovenialaisen Filip Valenčičin kanssa. 30-vuotias hyökkäyspään pelaaja matkusti Kuopioon sunnuntaina ja oli joukkueen harjoituksissa mukana heti maanantaina.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Filip Valenčič on takuulla jokaiselle Veikkausliigaa seuraavalle tuttu pelaaja. Slovenialainen on valittu Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi kausilla 2017 ja 2019. Suomen kentillä 183-senttinen jässikkä on edustanut PS Kemiä, FC Interiä sekä HJK:ta. KuPS:aan hän siirtyy Valko-Venäjän Vysshaya Ligan suurseura Dinamo Minskistä.

Veikkausliigan mestaruutta slovenialaistaituri on juhlinut kolmesti HJK:n riveissä. Veikkausliiga-kentillä Valencicin jälki on ollut vastustajien kannalta tuhoisaa – 114 ottelussa painavan vasemman jalan laukauksen omaava Valencic on iskenyt 44 maalia ja antanut 24 maaliin johtanutta syöttöä.

Slovenian pääkaupunki Ljubljanasta kotoisin oleva Valencic on edustanut urallaan myös Slovenian nuorisomaajoukkueita. Muuten urallaan mies on pelannut Suomen ja Valko-Venäjän lisäksi Sloveniassa, Italiassa ja Englannissa.

Valencic oli heti maanantaina KuPS-miehistön palatessa juhannustauon jälkeen takaisin treenikentälle joukkueen harjoitusvahvuudessa mukana. Joukkueessa on myös hänelle muutama jo entuudestaan tuttu pelaaja. Hän on KuPS:ssä pelikelpoinen kansainvälisen siirtoikkunan auetessa 13. päivä heinäkuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat