Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Veikkausliigan FC Inter kokee pahan menetyksen – Tähtipelaaja suuntaa ulkomaille

Benjamin Källman hyökkääjä FC Inter
AOP

Veikkausliigan FC Inter on kovan paikan edessä, kun Veikkausliigan maalipörssin jaetulle kärkisijalle noussut ja Huuhkajissakin loistanut Benjamin Källman pelaa mitä todennäköisimmin viimeisen ottelunsa seurassa tällä kaudella keskiviikkona.

Hyökkääjä Benjamin Källmanin sopimus FC Interin kanssa päättyy kesäkuun lopussa ja jo pidempään on uumoiltu, että suunta on sen jälkeen ulkomaille.

– Se on tosi, tosi tärkeä hetki uralla. Tämä päätös on sellainen, että se voi olla uran kannalta ratkaiseva, jos siirto on hyvä, Källman kertoo.

Källmanin agentti Teemu Turunen sanoi olevansa täysin varma, että hyökkääjää ei Veikkausliiga-kentillä enää heinäkuun puolella nähdä.

– Olen viimeisen kuukauden aikana keskustellut aika monen seuran kanssa, ja nyt olemme yhden kanssa menossa eteenpäin.

Källmanin viimeiseksi otteluksi Interin paidassa ainakin toistaiseksi on jäämässä keskiviikon Suomen Cupin puolivälierä HJK:ta vastaan.

– On aika tunteikas hetki, kun viimeisessä pelissä astuu kentältä pois. Tuntuu, että tämä paikka on osa minua. Olen ollut täällä kuitenkin niin pitkään ja mukana niin monessa asiassa, Källman toteaa.

Interissä Källman on pelannut kaikkiaan 122 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä 44 maalia. Tällä kaudella yhteensä 19 pelissä on syntynyt 14 maalia ja kaksi maalisyöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset