Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Kisa brasilialaislaituri Raphinhan palveluksista kiihtyy – Kaksi Valioliiga-seuraa loppusuoralla

Raphinha laitahyökkääjä Leeds
AOP

Englannin Valioliigan Leedsissä loistokauden pelannut laitahyökkääjä Raphinha on ollut kovin haluttu pelimies pelaajamarkkinoilla. Nyt mediatietojen mukaan ensi kauden osoite on lähellä ratketa.

Brittimedia 90minin mukaan Englannin Valioliigan Chelsea on noussut vahvimmaksi ehdokkaaksi Valioliigan Leedsin laitahyökkääjä Raphinhan hankinnan kohdalla. Chelsean kerrotaan tarjonneen 65 miljoonan punnan arvoista siirtoa, joka sisältää myös mahdollisia bonuksia.

Tähän mennessä Chelsea on kamppaillut 25-vuotiaan brasilialaisen palveluksista pääasiassa Valioliigan Arsenalin ja Espanjan La Ligan Barcelonan kanssa. Barcelonaa pidettiin pitkään ennakkosuosikkina, mutta nyt se on tietojen mukaan ilmoittautunut vetäytyvänsä kisasta liian korkeaksi nousseen hinnan vuoksi.

Myös Arsenal on edistänyt tosissaan hankinta-aikeitaan. Se jätti jo yhden tarjouksen Leedsille, mutta se hylättiin. Nyt seura harkitsee uuden korotetun tarjouksen jättämistä.

Raphinha pelasi todella vakuuttavan kauden Leedsissä, vaikka joukkue kyntikin koko kauden sarjataulukon hännillä ja varmisti sarjapaikkansa vasta loppumetreillä. Brasilialainen pelasi yhteensä 36 ottelua, joissa syntyi 11 maalia ja kolme maalisyöttöä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga