Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Valioliigan West Ham kiinnitti ykkösmaalivahtinsa pitkällä sopimuksella

Alphonse Areola maalivahti West Ham
AOP

Englannin Valioliigan West Ham tiedotti hankkineensa viime kauden ykkösmaalivahtinsa Alphonse Areolan pysyvällä siirrolla. Viime kauden mies pelasi lainalla.

Maalivahti Alphonse Areolan tiedotettiin maanantaina siirtyvän pysyvällä siirrolla Ranskan La Ligue 1:n Paris Saint-Germainista Englannin Valioliigan West Hamiin. Ranskalaisen sopimus lontoolaisten kanssa on viisivuotinen ja se sisältää vuoden option.

29-vuotias Areola oli viime kaudella yksi West Hamin johtavista pelaajista ja kannatteli joukkueen aina Eurooppa-liigan välieriin. Yhteensä ranskalainen pelasi viime kaudella 18 West Hamin ottelussa.

Areola riemuitsi jatkostaan Lontoossa.

– Minusta tuntuu hyvältä, olen iloinen allekirjoittaessani ja iloinen voidessani jäädä tänne pysyvästi, enkä malta odottaa, että pääsen harjoittelemaan ja tekemään työtä.

Areola kertoo myös viihtyneensä joukkueessa.

– Pääasia on, että tunsin kannattajien rakkauden viime kaudella. Minulle on todella tärkeää tuntea olevani rakastettu. Tiedän, että minun on tehtävä työni ja tehtävä kaikkeni tehdäkseni heidät onnelliseksi, ja tietysti myös joukkue, joukkuetoverini, henkilökunta ja maalivahtivalmentaja Xavi Valero. Viime kauden tunnelma oli mahtava, joten halusin vain tehdä kaikkeni pysyäkseni täällä.

– Tunnen oloni mukavaksi, minusta tuntuu, että kun allekirjoitan sopimuksen, haluan tuntea, että se on kuin toinen perheeni. Tietenkin olemme täällä joka päivä ja jaamme monia aikoja yhdessä, joten minun täytyy tuntea olonsa mukavaksi kaikkien kanssa ja myös heidän kanssani, joten tunnen oloni mukavaksi täällä.

West Hamin manageri David Moyes riemuitsi luottomaalivahtinsa jatkosta.

– Alphonse teki valtavan panoksen seuralle viime kauden lainakautensa aikana. Hänen esityksensä tukivat sitä, miksi näemme hänet huippumaalivahtina.

– Hän tuo todistettua laatua ja kokemusta korkeimmalta tasolta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Olemme iloisia siitä, että hän on kanssamme pysyvästi ja odotamme innolla saavamme hänet tervetulleeksi takaisin harjoituskaudelle.

Ranskan Pariisissa syntynyt Areola kolusi läpi PSG:n juniorijoukkueet, mutta joutui hakemaan vastuuta aikuisiällä lainapesteiltä. Hän kävi visiiteillä niin Ranskan Lensissä ja Bastiassa, Espanjan Villarealissa ja Real Madridissa kuin Englannin Fulhamissakin ennen päätymistään West Hamiin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat