Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Valioliigan West Ham jatkaa vahvistumistaan – Nyt tähtäimessä nuori hollantilaispuolustaja

Owen Wijndal laitapuolustaja AZ Alkmaar
AOP

Englannin Valioliigan kärkikaartiin kuuluva West Ham jatkaa joukkueensa vahvistamista uuden kauden aluksi. Nyt kiikarissa on laitapuolustaja Owen Wijndal.

Mediatietojen mukaan Englannin Valioliigan West Ham on aikeissa hankkia Hollannin Eredivisien AZ Alkmaarista hollantilaisen laitapuolustajan Owen Wijndalin. Lontoolaisseura on vahvistanut joukkuettaan vahvasti kesän aikana ja on palkannut jo muun muassa toppari Nayef Aguerdin ja maalivahti Alphonse Areolan.

West Ham ei ole suinkaan ainoa seura Wijndalin kannoilla. Muun muassa Valioliigan Everton, Italian Serie A:n Napoli ja Espanjan La Ligan Sevilla harkitsevan pelaajakauppaa. Useampikin viritelmä on edennyt pitkälle, mutta henkilökohtaisista sopimusehdoista sopiminen on ollut vaikeaa.

Wijndal itse kommentoi viime viikolla asemaansa.

– Olen päättänyt olla puhumatta siitä paljon, koska se ei ole kovin mukavaa AZ:tä kohtaan. Olen ilmaissut kunnianhimoni AZ:lle auttaakseni seuraa ja seura auttaa minua siinä. Mikä seura siitä lopulta tulee, minulla ei ole aavistustakaan.

Wijndal pelasi viime kaudella Alkmaarissa yhteensä 43 ottelua, joissa hän teki yhden maalin ja antoi 12 maalisyöttöä.

West Hamista poispäin matkalla on puolestaan toppari Issa Diop. Ranskalainen on jäänyt Lontoossa vähemmälle vastuulle ja muun muassa Ranskan Ligue 1:n Lyon on kiinnostunut miehestä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat