Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Serie A

Romelu Lukaku siirtyy takaisin Italiaan

Romelu Lukaku Belgia
AOP

Chelseassa viime kauden todella pahasti alakanttiin pelannut belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku siirtyy takaisin Italiaan. Lukaku palaa Serie A:han tuttuun organisaatioon, kun belgialainen pukee jälleen Interin paidan päälleen. Lukaku on pelannut aiemmin Interissä kovilla tuloksilla.

29-vuotias isokokoinen belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku siirtyy ensi kaudeksi Valioliigasta Italian Serie A:n Interin riveihin. Lukakun laina kestää seuraavan vuoden eikä Interillä ole oikeutta ostaa sopimusta lainan aikana vaan joukkue maksaa koko pelaajan palkan. Belgialaisella on nykyistä sopimusta jäljellä vielä neljä vuotta.

Antwerpenistä kotoisin oleva Lukaku pelasi menneellä kaudella Valioliigassa yhteensä 26 ottelua, mutta teki vain kahdeksan maalia. Belgialainen kärsi kauden mittaan loukkaantumisista, jotka haittasivat merkittävästi tämän pelaamista. Mestarien liigassa Lukaku pelasi vain kuusi ottelua ja teki näissä kaksi maalia.

Urallaan Lukaku on aiemmin pelannut Serie A:ssa yhteensä 72 ottelua ja tehnyt hurjat 47 maalia. Valioliigassa maaleja on syntynyt 278 otteluun 121. Mestarien liigassa belgialainen on ollut kova maalinsylkijä, sillä 33 peliin on syntynyt hurjat 15 osumaa, vaikka viime kausi olikin vaikea.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A