Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Camp Nou sai uuden nimen – Spotifyllä selvät suunnitelmat FC Barcelonan kanssa

FC Barcelona
AOP

Spotifyn kaupallinen johtaja Alex Norstrom kertoo, että musiikin suoratoistoalusta on FC Barcelonalle “enemmän kuin pelkkä sponsori.” Miehen mukaan Spotifyn tarkoitus ei ole rajoittaa yhteistyötä vain pelkkiin logoihin joukkueiden paidoissa.

FC Barcelona ilmoitti aimmin tänä vuonna tehneensä jättimäisen, arviolta 280 miljoonan euron sopimuksen musiikin suoratoistopalvelu Spotifyn kanssa. Ensimmäiset uudet Spotify-merkillä varustetut pelipaidat julkaistiin kesäkuussa. Sopimus alkoi virallisesti 1. heinäkuuta, jolloin myös Camp Nou nimettiin uudelleen Spotify Camp Nouksi.

Spotify-logo on Barcelonan miesten ja naisten joukkueiden pelipaidoissa vuoteen 2026 asti, ja myös harjoituspaitojen sponsorointi jatkuu vuoteen 2025 asti.

Spotifyn johtoportaaseen kuuluva Alex Norstrom on kertonut medialle, että vaikka Spotify tekee säännöllisesti sponsorisopimuksia, yksikään niistä ei ole yhtä suuri kuin Barcelonan kanssa tehty sopimus. Diili on erittäin hyödyllinen molemmille osapuolille, Spotifyn saadessa lisää näkyvyyttä ja Barcelonan saadessa helpotusta kiperään taloudelliseen tilanteeseensa.

– Urheilu on erittäin tärkeä osa kulttuuria, ja jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji. Barcelona on yksi maailman suurimmista seuroista, jolla on lähes 1 000 miljoonaa fania, ja tämän sopimuksen ansiosta pääsemme lähemmäs heitä”, Norstrom kertoi.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga