Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Valioliigan huippuseura tekemässä isoja siirtoja! – Kaksi huippupelaajaa kiikarissa

Richarlison
AOP

Valioliigassa huikeasti neljänneksi viime kaudella noussut Tottenham Hotspur on tekemässä kovia iskuja jalkapallon siirtomarkkinoilla. Antonio Conten valmentama joukkue on kahden huippupelaajan perässä. Toinen on siirtymässä Valioliigan sisällä ja toinen pelaaja on tulossa lainalle Espanjasta. Siirrot saattaa varmistua nopeastikin, mutta työtä on edelleen jäljellä.

Antonio Conte luotsasi viime kaudella Tottenham Hotspurin vahvan loppukauden turvin Valioliigassa neljännelle sijalle ennen paikallisvastustaja Arsenalia. Tämä tarkoittaa sitä, että Tottenham on ensi kaudella mukana Mestarien liigassa. Mikäli joukkue haluaa Mestarien liigassa pärjätä, niin joukkuetta on pystyttävä vahvistamaan. Lisäksi mestaruustaistelu Valioliigassa tulee olemaan äärimmäisen kova, sillä edellä olevat Chelsea, Liverpool ja hallitseva mestari Manchester City tekevät myös vahvistuksia omiin joukkueisiinsa.

Tällä hetkellä Tottenham on tiukasti Evertonia edustaneen brasilialaishyökkääjä Richarlisonin perässä. Evertonin paidassa viime kaudella kymmenen maalia 30 Valioliiga-otteluun takonut Richarlison on Transfermarkt -sivuston mukaan noin 48 miljoonan euron arvoinen markkinoilla. 25-vuotias brasilialainen on edustanut Evertonia vuodesta 2018 alkaen siirryttyään joukkueeseen Watfordin riveistä. Tämän hetken sopimus kestää aina vuoteen 2024 asti.

Tottenham on myös vahvistamassa puolustuslinjaansa lainasopimuksella. Tottenhamin tiedetään olevan kiinnostunut FC Barcelonan ranskalaispuolustaja Clement Lengletin palveluksista. FC Barcelona ei ole halukas myymään pelaajaansa, mutta lainalle Xavi Hernandez on valmis ranskalaisen antamaan. 27-vuotias oikea laitapuolustaja pelasi viime kaudella La Ligassa yhteensä 21 ottelua. Mestarien liigassa pelejä kertyi neljä ja Eurooppaliigassa kaksi. Lenglet siirtyi Barcelonaan kesällä 2018 Sevillasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga