Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Entinen futisvalmentaja kuuden kuukauden arestiin: otti vastaan lahjuksia

Entinen futisvalmentaja kuuden kuukauden arestiin: otti vastaan lahjuksia
Pixabay

Entinen jalkapallovalmentaja Ali Khosroshahin on joutunut oikeuden määräämänä kuuden kuukauden arestiin omaan kotiinsa. Entinen USC-koulun jalkapallovalmentaja määrättiin keskiviikkona kotiinsa arestiin kuudeksi kuukaudeksi, koska hän oli ottanut vastaan lahjuksia oppilailta, jotka eivät olleet koskaan pelanneet jalkapalloa, kertoo LA Times.

Yhdysvalloissa kouluihin on mahdollista päästä stipendin turvin esimerkiksi silloin, jos oppilas on lahjakas urheilussa tai akateemisesti. Entinen valmentaa oli ottanut vastaan lahjuksia hyväksyäkseen kouluun oppilaita, jotka eivät olleet koskaan aikaisemmin pelannut jalkapalloa.

Valmentaja oli ottanut vuosien 2007 ja 2013 välillä vastaan lahjuksia jopa yli 300 000 dollarin edestä. Kuuden kuukauden arestin lisäksi miehen pitää maksaa takaisin noin 209 000 dollaria.

Skandaalissa oli mukana myös valmentajan entinen assistentti Laura Janke. Sekä Janke että Khosroshahin myönsivät syyllisyytensä oikeudessa heti kättelyssä, mutta Khosroshahin sai tuomarilta kuuden kuukauden arestin siinä missä Janke jäi tuomiotta. Tuomarin mielestä syyttäjän ehdottama rangaistus ei ollut tarpeeksi kova, joten hän päätti lisätä rangaistusta.

LA Timesin mukaan Khosroshahin oli itkuinen ja pahoitteli tekojaan oikeudessa pyytäen anteeksi sekä urheilijoilta että vanhemmilta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut