Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Historiaa tehnyt Rangers-legenda hävisi taistelunsa syöpää vastaan – Pelasi urallaan myös Manchester Unitedissa

Andy Goram on poissa.
AOP

Legendaarinen Rangers-maalivahti Andy Goram on menehtynyt. Goram teki historiaa urheilu-urallaan. Hän pelasi 43 maaottelua Skotlannin paidassa ja edusti maataan myös kriketissä neljä kertaa.

Andy Goram pelasi Rangersin paidassa yhteensä 260 ottelua ja auttoi Rangersia voittamaan Skotlannin liigan viisi kertaa. Kaudella 2000-2001 Goram lainattiin Manchester Unitediin. Ura punanutussa ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen. Hän esiintyi kaksi kertaa Red Devilsin miehistössä, kun joukkue juhli mestaruutta kauden päätteeksi.

Goram ehti uransa aikana edustaa useita muitakin seuroja, kuten Motherwellia, Oldhamia, Hiberniania, Notts Countya, Coventrya sekä Elgin Cityä. Mies lopetti uransa Elgin Cityn paidassa vuonna 2004.

Huhtikuussa uutisoitiin, että Goramilla oli diagnosoitu ruokatorven syöpä ja hänelle annettiin alle kuusi kuukautta elinaikaa. Goran oli kuollessaan 58-vuotias.

Useat entiset joukkueet, joukkuetoverit ja kilpailijat ovat osoittaneet hänelle kunnioitusta. Rangers julkaisi tiedotteen, jossa muistettiin edesmennyttä maalivahtia.

– Pelaajien, henkilökunnan sekä johtoryhmän ajatukset ovat tänään Andyn perheen luona. Pyydämme kunnioittamaan heidän yksityisyyttään tänä vaikeana aikana. Hautajaisten ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Lähteet: Aftonbladet, Daily Record

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut