Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

FC Barcelona Portugalin maajoukkuemiehen kintereillä

Bernardo Silva
AOP

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Bernardo Silvan tulevaisuus Citizensissä on epävarma. Miehen sopimus on voimassa vuoteen 2025 asti, mutta häntä on yhdistetty viime aikoina vahvasti FC Barcelonaan.

Bernardo Silva, 27, oli suuressa roolissa Manchester Cityn keskikentällä päättyneellä kaudella. Citizensin kausi oli menestys, kun joukkue voitti Valioliigan mestaruuden ja ylsi Mestarien liigan finaaliin. Silva pelasi kauden aikana kaikissa kilpailuissa 50 ottelussa, joissa syntyi 13 osumaa. Portugalilainen valittiin kauden päätteeksi Valioliigan vuoden joukkueeseen.

Silvan kerrotaan kuitenkin harkitsevan maisemanvaihdosta ja FC Barcelona on lähteiden mukaan erittäin kiinnostunut keskikentän taiturista. Katalaonialaisseuran kerrotaan etsivän mahdollista korvaajaa Frenkie de Jongille, jonka on huhuttu siirtyvän Manchester Unitediin. Cityn kerrotaan lätkäisseen Silvalle noin sadan miljoonan punnan hintalapun, jota Barcelona yrittää tiettävästi neuvotella alaspäin.

Silva on ollut yksi Pep Guardiolan palapelin tärkeimmistä palasista viime vuosina, joten mies luultavasti haluaa pitää portugalilaisen miehistössään. Katalaanikoutsi on kuitenkin tullut tunnetuksi siitä, ettei hän halua pitää pelaajia väkisin joukkueessaan.

– Uskon, että hän jää. Kuten olen kuitenkin useasti sanonut, en halua pitää pelaajia, jotka eivät halua pelata joukkueessani. On selvää, että Bernardo on meille erittäin tärkeä, Guardiola suostui toteamaan.

Lähde: SPORTbible

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset