Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Real Madridissa oltiin varmoja Kylian Mbappen saapumisesta – ”Nyt hän elää sen päätöksen kanssa”

Real Madridin Luca Modric.
AOP

Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modric vakuuttaa, että Los Blancos kunnioittaa Kylian Mbappen päätöstä jäädä Paris Saint-Germainiin. Siitäkin huolimatta, että Madrid-leirissä uskottiin vakaasti Mbappen saapuvan Santiago Bernabeulle.

Kun Kylian Mbappen sopimus PSG:n kanssa oli katkolla, hänen uskottiin siirtyvän Realiin vapaana agenttina. Mies päätti kuitenkin sen sijaan jatkaa Parc des Princesillä vuoteen 2025 asti.

Realin presidentti Florentino Perez kertoi aiemmin, että Mbappen “unelma” oli liittyä Los Blancosiin, mutta hän muutti mielensä vain reilut kaksi viikkoa ennen sopimuksensa päättymistä.

– Hänen unelmansa oli pelata Real Madridissa. Halusimme hankkia hänet viime elokuussa, eivätkä he (PSG) päästäneet häntä lähtemään. Hän sanoi jatkuvasti haluavansa pelata Madridissa, mutta yhtäkkiä hänen mielensä muuttui.

Nyt myös Madridin kroatialaistähti Luka Modric on kertonut mielipiteensä tilanteesta.

– Mbappe päätti niin kuin hän päätti. Se on hänen oikeutensa ja nyt hän elää sen päätöksen kanssa. Elämä jatkuu.

– Me kaikki uskoimme, että hän liittyisi joukkueeseemme, mutta niin ei lopulta käynyt. Emme aio kuitenkaan ristiinnaulita häntä. Mbappe on suuri pelaaja, mutta yksikään pelaaja ei ole tärkeämpi kuin seura. Real on suurin, kaikkien pelaajien yläpuolella ja niin tulee aina olemaan.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset