Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester United sopimukseen Hollannin maajoukkuepuolustajan kanssa

Manchester United Englannin Valioliiga
AOP

Manchester United julkisti tiistaina siirtoikkunan ensimmäisen hankintansa, kun Tyrell Malacia siirtyy Red Devilsiin. Hollantilainen saapuu Unitediin Feyenoordista ja hänen sopimuksensa kestää vuoteen 2026 asti.

Manchester Unitedin tuore päävalmentaja Erik ten Hag teki ensimmäisen hankintansa punanuttujen käskyttäjänä. Feyenoordin hollantilaispuolustaja Tyrell Malacia saapuu Manchesteriin neljän vuoden sopimuksella.

– On uskomaton tunne liittyä Manchester Unitediin. Tämä on minulle uusi luku urallani, uusi liiga ja uudet joukkuetoverit. Meitä johtaa loistava manageri Erik ten Hag. Olen pelannut hänen joukkueitaan vastaan Hollannissa ja tiedän mitä hän vaatii pelaajiltaan, Malacia totesi.

– Vaikka olen vielä nuori ja kehityn edelleen, voin luvata Unitedin faneille, että jätän kaiken pelikentälle joka kerta, kun vedän punaisen paidan päälleni. Tulen aina olemaan kiitollinen Feyenoordille siitä, mitä seura on tehnyt minun ja perheeni hyväksi. Mikään tästä ei olisi mahdollista ilman heitä. Nyt olen valmis keskittymään tulevaisuuteen Unitedin kanssa ja auttamaan uutta seuraani saavuttamaan mahdollisimman paljon menestystä.

Ranskalaisseura Lyonin kerrottiin olleen lähellä viisi kertaa Hollannin maajoukkuetta edustaneen Malacian hankkimista, ennen kuin United teki oman tarjouksensa. Malacian odotetaan haastavan Luke Shaw Red Devilsin vasemman puolustajan pelipaikaista. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Unitedilta ei löydy käyttöä brasilialaiselle Alex Tellesille.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset