Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Chelsea useamman huippunimen perässä – Mitä tekee Raheem Sterling?

Raheem Sterling
AOP

Chelsea pyrkii vahvistamaan joukkuettaan useammalla huippunimellä. Viime kaudella Valioliigan kolmannelle sijalle yltäneen Bluesin uutisoidaan olevan edelleen Raheem Sterlingin ja Raphinhan perässä. Joukkueen kerrotaan olevan kiinnostunut myös Cristiano Ronaldosta ja Neymarista.

Chelsean kerrotaan edelleen priorisoivan Raheem Sterlingin ja Raphinhan hankkimista tänä kesänä, vaikka seuran kerrotaan neuvotelleen myös Neymarin ja Cristianon Ronaldon mahdollisista siirroista.

Chelsean uusi omistaja Todd Boehly yrittää tehdä välittömästi seuraan positiivisen vaikutuksen tänä kesänä, ja Blues käy pitkälle edenneitä neuvotteluja Manchester Cityn laitahyökkääjä Sterlingistä.

City on valmis päästämään Sterlingin lähtemään noin 50 miljoonan punnan maksua vastaan. Englannin maajoukkuepelaajalla on vuosi jäljellä sopimustaan, eikä sitä olla näillä näkymin jatkamassa. Sterling on kokenut pelaaja, jota pidetään houkuttelevana vaihtoehtona Chelsealle. Mies on voittanut uransa aikana Valioliigan mestaruuden neljä kertaa.

Toinen Chelseaa kiinnostava pelaaja on Leedsin Raphinha. Brasilian maajoukkuepelaajaa ollaan kuitenkin yhdistetty vahvasti Barcelonaan ja Arsenaliin, joten Chelsea kohtaa kovaa kilpailua pelaajan palveluksista.

Boehlyn kerrotaan olevan kiinnostunut myös Manchester Unitedin Ronaldosta. Portugalilaisen väitetään haluavan siirtyä pois Unitedista päästäkseen pelaamaan Mestarien liigaa. Myös Neymarin nimi on noussut esiin siirtospekulaatioissa. Miehen tulevaisuus PSG:n kanssa vaikuttaa epävarmalta ja Boehly on ilmaissut kiinnostuksensa tähtipelaajaa kohtaan.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset