Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ovet käyvät Merseysidella – Divock Origi jatkaa uraansa AC Milanissa

Divock Origi
AOP

Liverpoolin Divock Origi jättää Merseysiden taakseen ja siirtyy säännöllisen peliajan perässä AC Milanin riveihin. Belgialainen vaihtaa maisemaa ilmaisella siirrolla, hänen sopimuksensa umpeuduttua Poolin kanssa.

Belgian maajoukkuemiehen Divock Origin sopimus Liverpoolin kanssa umpeutui viime kauden päätteeksi. 27-vuotias hyökkääjä on solminut nelivuotisen sopimuksen AC Milanin kanssa. Origi ehti edustaa Liverpoolia seitsemän vuoden ajan, joiden aikana vyölle kertyi 175 ottelua. Maalinteossa mies onnistui 41 kertaa. Miehen Liverpool-uran tärkeimmäksi maaliksi jäi vuoden 2019 Mestarien liigan finaalissa syntynyt osuma Tottenhamin verkkoon.

Origi ei kuitenkaan koskaan pystynyt murtautumaan pysyvästi Liverpoolin avauskokoonpanoon ja hänen vastuunsa väheni vuosi vuodelta. Viime kaudella belgialainen pelasi vain seitsemän ottelua Jürgen Kloppin miehistössä.

Nyt miehen matkaa jatkuu San Sirolle suuremman vastuun perässä. Hallitsevan Italian mestarin riveissä riittää laatupelaajia, mutta joukkueen päävalmentajan Stefano Piolin mukaan kenenkään paikka avauskokoonpanossa ei ole itsestäänselvyys.

– Nokkimisjärjestys muuttuu pelistä toiseen. Minulla ei ole valmista avauskokoonpanoa mielessäni, koska meillä on niin paljon otteluita edessämme. Origin tulon myötä meillä on nyt entistä enemmän laatua hyökkäyksessä. Odotan häneltä paljon.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset