Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea haluaa vahvistaa alakertaansa Juventuksen huipputopparilla

Matthijs de Ligt
AOP

Juventuksen keskuspuolustaja Matthijs de Ligt on ollut jo pidemmän aikaa siirtohuhujen kohteena. Hollantilaispelaajan perässä on ollut useampikin mahtiseura, etunenässä Chelsea.

Lontoon ylpeys Chelsea haluaa vahvistaa takalinjojaan ennen uuden kauden alkua. Joukkue on menettänyt tärkeitä pelaajia tämän siirtoikkunan aikana, kun Antonio Rüdiger ja Andreas Christensen ovat kumpikin vaihtaneet maisemaa. Molemmat heistä kuuluivat Bluesin avainpuolustajien joukkoon, joten Chelsealla onkin nyt suurta tarvetta luotettavalle topparille.

Juventuksen Matthijs de Ligtiä on yhdistetty viimepäivinä Bluesin riveihin. Hollantilainen on pelannut Juvessa sellaisten puolustuksen maestrojen, kuten Leonardo Bonuccin ja Giorgio Chiellinin kanssa, joilta nuorukainen on imenyt valtavasti oppia. De Ligt on päässyt todistamaan läheltä, kuinka yksi koko Euroopan legendaarisimmista topparikaksikoista hoitaa leiviskäänsä. Ei siis mikään ihme, että myös de Ligtin oma pelaaminen on kehittynyt viime vuosina valtavasti.

De Ligtin sopimusta Juven kanssa on jäljellä kaksi vuotta, mutta jatkosopimusneuvottelujen kerrotaan takkuilleen pahemman kerran. Juventuksen toimitusjohtaja Maurizio Arrivabene antoi hiljattain lausunnon, joka ei jätä turhan paljon tulkinnanvaraa.

– Nykyään on mahdotonta pitää seurassa pelaajia, jotka eivät halua jäädä. Jos joku pelaajista haluaa lähteä, hänet yleensä päästetään lähtemään. Loppujen lopuksi kaikkien osapuolten on oltava tyytyväisiä. Se jolla on rahaa, saa tahtonsa läpi.

Lähde: TheHardTackle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset