Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

The Athletic: Paul Pogban sopimus julkistetaan lauantaina

Paul Pogba
AOP

The Athletic kertoo verkkosivuillaan, että Manchester Unitedin viime kauden päätteeksi jättänyt Paul Pogba on siirtymässä Juventuksen riveihin. Ranskalaisen kerrotaan allekirjoittavan sopimuksensa lauantaina.

Torinolaisjoukkue Juventuksen kerrotaan päässeen yhteisymmärrykseen Paul Pogban kanssa. Ranskan maajoukkuemiehen sopimus Manchester Unitedin kanssa tuli päätökseensä viime kauden jälkeen, eikä sitä uusittu. The Athleticin mukaan Pogba on nyt palaamassa entiseen seuraansa lähes kuuden vuoden jälkeen.

Lähteiden mukaan United teki keskikenttäpelaajalle kaksi sopimustarjousta, jotka olisivat tehneet miehestä yhden Valioliigan parhaiten palkatuista pelaajista. Diiliä ei kuitenkaan syntynyt, joten ranskalainen on vapaa pakkaamaan laukkunsa.

Pogba hankittiin Manchesteriin vuonna 2016 silloisella maailmanennätyssummalla, joka oli 89 miljoonaa puntaa. Mies pystyi vain ajoittain nousemaan Unitedissa sille tasolle, mitä häneltä odotettiin. Satunnaiset väläytykset jäivät loukkaantumisten ja ailahtelevien peliesitysten varjoon.

Ranskan maajoukkueessa homma on taas kulkenut ja mies on näyttänyt paikoitellen täysin eri pelaajalta kuin Red Devilsin paidassa.

Pogba ehti edustaa Unitedia 226 kertaa ja voittaa kertaalleen Carabao Cupin sekä Eurooppa-liigan. Jos Juventus siirto toteutuu, Pogba pääsee aloittamaan uudelleen tutussa ympäristössä. Miestä palvottiin hänen aiemmalla Torinon visiitillään, eivätkä paineet ole samaa luokkaa kuin Old Traffordilla.

Lähde: The Athletic

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset