Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal virittelee jo kesän viidettä hankintaansa – Espanjalaispelaaja siirtymässä Lontooseen pilkkahinnalla?

Arsenal
AOP

Arsenalin uutisoidaan olevan kiinnostunut Benfican laitapuolustajasta Alex Grimaldosta. Gunnersin kerrotaan tehneen kuuden miljoonan punnan tarjouksen pelaajasta, jonka nykyistä sopimusta on enää vuosi jäljellä.

Mikel Artetan luotsaaman Arsenalin uskotaan haluavan vahvistaa joukkuettaan Benficassa pelaavalla Alex Grimaldolla. Espanjalaisen kerrotaan kieltäytyneen joukkueensa jatkosopimustarjouksesta ja harjoittelevan tällä hetkellä omatoimisesti.

Valencian juniorimyllyn läpikäynyt Grimaldo,26, siirtyi aikoinaan kovin odotuksin FC Barcelonaan, mutta ei kuitenkaan ikinä pystynyt murtautumaan ykkösjoukkueeseen.

Grimaldo on pelannut maajoukkue tasolla useissa eri ikäkausimaajoukkueissa, mutta miesten tasolla debyytti on vielä näkemättä.

Arsenalin kerrotaan nyt olevan miehen perässä, sillä joukkueen ykkösvaihtoehto vasemman puolustajan paikalle, Kieran Tierney, on kärsinyt loukkaantumisista. Tämän lisäksi Nuno Tavaresin tulevaisuus on hämärän peitossa, joten Gunners kaipaa vahvistuksia puolustukseensa.

Grimaldon kohdalla hänen ominaisuutensa ylöspäin ovat selkeät ja mies kykenee vaarallisilla nousuillaan tuomaan lisävaihtoehdon joukkueensa hyökkäyspelaamiseen. Häntä on kuitenkin arvosteltu ajoittain liian pehmeästä pelaamisesta alaspäin, jota ei yleensä Englannin kentillä katsota hyvällä.

Toteutuessaan siirto olisi Arsenalin viides hankinta tämän siirtoikkunan aikana, kun aiemmin seuraan ovat liittyneet jo Gabriel Jesus, Gabriel Vieira, Marquinhos sekä Matt Turner.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset