Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Brasilian maajoukkuetähti siirtymässä Emiratesille – Gunners jatkamassa hurjasteluaan siirtomarkkinoilla

Brasilian maajoukkue juhlii maalia
AOP

Arsenal on ollut aktiivinen käynnissä olevan siirtoikkunan aikana, kun joukkueeseen on hankittu Gabriel Jesus, Fábio Vieira, Marquinhos ja Matt Turner. Gunnersilla on kuitenkin edelleen verkot vesillä ja nyt joukkeeseen on yhdistetty Brasilian maajoukkuepelaaja Lucas Paquetá.

Lontoolaisseura Arsenal on ollut yksi Valioliigan aktiivisimmista joukkueista tämän kesän siirtoikkunan aikana. Tykkimiehet ovat hankkineet jo neljä uutta pelaajaa, mutta lähteiden mukaan lisävahvistuksia metsästetään edelleen. Joukkueeseen on linkitetty useita pelimiehiä viimeisten päivien aikana. Viimeisimpien huhujen mukaan Gunners on tosissaan Lyonin Lucas Paquetán kintereillä.

Ranskalaisseura menetti jo tammikuun siirtoikkunan aikana yhden tärkeän keskikenttäpelaajan, kun Bruno Guimarães vaihtoi Newcastlen paitaan. Nyt myös Paquetán kerrotaan olevan tekemässä lähtöä ja hänen agenttiensa uutisoidaan tekevän kaikkensa jouduttaakseen siirtoa.

Lähteiden mukaan Lyon ei kuitenkaan suostu kuuntelemaan alle 50 miljoonan punnan tarjouksia keskikenttämiehestä, vaikka Arsenal koittaakin neuvotella hintaa alaspäin.

Jos siirtosummasta päästään yhteisymmärrykseen ja Paquetá matkaa Lontooseen, voidaan sitä pitää kovan luokan kaappauksena. Vaikka miehen nimi on toistaiseksi suhteellisen tuntematon Britteinsaarilla, on hän todistanut taitonsa Ranskan liigassa ja Brasilian maajoukkueessa. Paquetá oli Neymarin ohella yksi joukkueensa valovoimaisimmista tähdistä viime vuonna pelatussa Copa Américassa, jossa Brasilia ylsi hopealle.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset