Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolille huonoja uutisia – Portugalilaistähti loukkaantui jälleen

Diogo Jota
AOP

Liverpool sai hieman jobinpostia kesken harjoituskautensa, kun Portugalin maajoukkuepelaaja Diogo Jota loukkaantui jälleen. Myöskään joukkueen maalivahdin Alisson Beckerin pelikunto ei ole satarprosenttinen.

Liverpoolia luotsaava Jürgen Klopp sai hieman harmaita hiuksia kesken joukkueensa harjoituskauden, kun Diogo Jotan reisivamma uusiutui. Portugalin maajoukkuemies loukkasi reitensä noin kuukausi sitten Nations Leaguen ottelussa Sveitsiä vastaan ja oli juuri ehtinyt palata Liverpoolin harjoitusvahvuuteen.

Poolin päävalmentaja Klopp kertoi mietteitään Jotan tilanteesta ennen perjantain Crystal Palace-ottelua.

– Diogolla riittää epäonnea, eikö vain? Hänellä on ollut vaivoja viime kauden loppupuolelta lähtien. Hän harjoitteli kanssamme aiemmin, mutta loukkaantui jälleen, mikä on ikävää. Hän menee tarkempiin tutkimuksiin, minkä jälkeen tiedämme enemmän. Kyseessä on sama vamma, jonka kanssa hänellä oli aikaisemminkin ongelmia.

Jota ei ollut joukkueensa mukana tiistaina, kun Liverpool kärsi Bangkokissa 0-4 tappion Manchester Unitedia vastaan. Klopp oli ehtinyt toivoa käyttävänsä Jotaa perjantaina Crystal Palacea vastaan, mutta tuokin ottelu jää portugalilaiselta väliin.

Myös Liverpoolin maalivahdilla Alissonilla on ollut pientä ongelmaa pelikuntonsa kanssa.

– “Ali” tunsi jotain aiemmin, eikä hän ole sataprosenttisessa kunnossa, joten meidän on tarkkailtava tilannetta myös hänen kohdallaan. Heitä lukuunottamatta kaikki muut ovat suurinpiirtein kunnossa, Klopp kertoi.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga