Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Englannin maajoukkuetähti innoissaan Raheem Sterlingin saapumisesta Chelseaan

Raheem Sterling
AOP

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Raheem Sterling jätti Manchester Cityn taakseen ja liittyi Chelsean riveihin. Bluesin toinen tuore hankinta Conor Gallagher on innoissaan päästessään pelaamaan Sterlingin kaltaisen pelaajan kanssa.

Viime kaudella Crystal Palacessa otteillaan säväyttänyt Conor Gallagher siirtyi kesän kynnyksellä Chelsean riveihin. Gallagher kertoi kuinka suuri vaikutus joukkueen toisella hankinnalla Raheem Sterlingillä on ryhmän pelaajistoon.

– Sterlingin saapuminen on massiivinen asia. Hänen kokemuksensa on kullanarvoinen asia Chelsean kannalta. Hän on loistava hyökkääjä, joka tekee maaleja, mutta myös järjestelee tilanteita muille.

– Kentän ulkopuolella hän on todella ammattimainen ja auttaa nuorempia pelaajia, joka on hienoa. Aiempien saavutustensa johdosta, mielestäni on normaalia, että häneltä löytyy johtajan ominaisuuksia.

– Myös Englannin maajoukkueessa hän johtaa esimerkillään nuorempia pelaajia. Hän toivotti minut lämpimästi tervetulleeksi mukaan ja on yksi ryhmämme tärkeimmistä pelaajista.

Lopuksi Gallagher mietti syitä Sterlingin siirron taustalla.

– Hänen kaltaisensa pelaaja oli varmasti turhautunut, kun ei päässyt pelaamaan jokaista ottelua Cityssä, jossa riittää maailmanluokan pelaajia jokaiselle pelipaikalle. Uskon, että hänen siirtonsa on pelkästään positiivinen asia hänen itsensä ja Chelsean kannalta.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga