Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Lohko D:n jatkoonmenijät selvillä – Belgia kellisti Italian

Belgia etenee jatkopeleihin
AOP

Italia ja Belgia kohtasivat naisten jalkapallon EM-kisojen D-lohkon päättäneessä ottelussa. Pelissä oli panoksena lohkon toineen jatkoonmenijä Ranskan lisäksi, joka oli jo varmistanut oman jatkopaikkansa.

Naisten jalkapallon EM-kilpailujen lohkovaihe pelattiin tänään päätökseensä. Italia ja Belgia ottivat toisistaan mittaa kisojen D-lohkon ottelussa. Voittajalle oli tarjolla suora jatkopaikka, lohkoykkösen Ranskan pelattua tasan Islantia vastaan.

Kamppailu lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä, molempien maiden luodessa muutamia vaarallisia maalintekotilanteita. Varsinkin Italian Barbara Bonansea oli mainiolla pelipäällä ja järjesteli joukkuetovereilleen muutaman maukkaan tontin. Avauspuolikkaalla ei kuitenkaan nähty osumia, joten tauolle siirryttiin maalittomassa tilanteessa.

Heti toisenpuoliajan alkuun kuitenkin helähti. Belgialle tuomittiin vasemmalta laidalta vapaapotku, jota Italian puolustus ei saanut kunnolla purettua ja Tine De Caigny laukoi irtopallon verkon perukoille.

Osuman jälkeen Italia aloitti raivoisan takaa-ajon ja olikin lähellä muutamaa minuuttia myöhemmin, kun joukkueen kapteeni Cristiana Girelli laukoi ylähirteen. Myös vaihtopelaaja Valentina Giacintilla oli loistava tilaisuus tasoittaa ottelu, mutta hänen laukauksensa painui tolppaa nuollen ohi maalista.

Lisäosumia ei nähty, joten Italian kohtaloksi jäi pakata laukkunsa ja jättää helteinen Manchester taakseen. Belgia etenee perjantaina pelattavaan puolivälierään, jossa vastaan asettuu Ruotsi.

Artikkelia muokattu klo 00:57. Ranska ei voittanut Islantia, kuten uutisessa aiemmin kerrottiin, vaan ottelu päättyi tasapeliin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet