Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

USA juhlii CONCACAFIN mestaruutta – Tuttu pelaaja ratkaisijana

USA juhlii
AOP

USA on voittanut naisten CONCACAF Gold Cupin. Finaalissa vastaan asettui Kanada, joka kaatui tiukan väännön jälkeen lukemin 1-0. Ottelu pelattiin Meksikon Guadalupessa Estadio BBVA:lla.

Yhdysvaltojen naisten jalkapallomaajoukkue voitti CONCACAFIN finaalissa Kanadan. Ottelun ainoasta maalista vastasi USA:n Alex Morgan, joka osui pilkulta.

Ottelu lähti liikkeelle suhteellisen vauhdikkaasti ja Kanada oli hieman niskan päällä. Etenkin laitahyökkääjä Nichelle Prince oli ottelun alkuhetkillä jatkuvasti vaarallinen ja aiheutti sydämentykystä Yhdysvaltojen puolustukselle. Noin puolen tunnin pelin jälkeen ote siirtyi kuitenkin totaalisesti USA:lle.

Ottelun toisen puoliajan alussa USA:n Sophia Smithille tarjoutui useampikin tilaisuus viedä joukkueensa johtoon, mutta naisen viimeistely ontui pahemman kerran.  Myös Mallory Pughilla oli omat saumansa, numeroiden kuitenkin säilyessä maalittomina. Tässä vaiheessa Kanada oli jo vetäytynyt lähes täysiin kuoreensa ja tyytyi vain kyttäämään vastaiskuja.

Kamppailu oli jo etenemässä hyvää vauhtia kohti jatkoaikaa, kunnes 78. minuutin kohdalla USA:n Rose Lavelle kaatui heppoisan kontaktin seurauksena Kanadan rangaistusalueella. Pallo vietiin pilkulle, eikä kokenut Alex Morgan erehtynyt, vaan sijoitti pallon takuuvarmasti oikeaan alanurkkaan.

Osuman jälkeen USA otti hieman jalkaa kaasulta ja pystyi jäädyttämään pelin tempon. Kanada ei oikeastaa missään vaiheessa saanut kirivaihetta kunnolla silmään, joten joukkueen kohtalona oli tyytyä hopeaan. USA:lle siis voitto ja turnauksen mestaruus, Kanadan joutuessa pettymään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet