Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n pelaajat epätietoisuuden vallassa – Bruno Fernandes: “Cristianon on tehtävä päätös”

Cristiano Ronaldo
AOP

Manchester Unitedin Cristiano Ronaldon tulevaisuus on edelleen hämärän peitossa. Portugalilaistähti ei ole matkannut joukkueensa mukaan Thaimaahan, jossa Red Devils on valmistautumassa kauteensa. Ronaldon kerrotaan jääneen sivuun perheongelmien takia, mutta miehen poisjäänti on aiheuttanut runsaasti parranpärinää mediassa.

Cristiano Ronaldon sopimusta Manchester Unitedin kanssa on vajaa vuosi jäljellä. ManU:n jäätyä viime kaudella Valioliigan kuudenneksi ja Mestareiden liigan ulkopuolelle portugalilaista ollaan kuitenkin huhuttu muualle jo ensi kaudeksi.

Mies itse ei ole kertonut tilanteestaan mitään julkisuuteen, eivätkä supertähden joukkuetoveritkaan tunnu tietävän missä mennään. Lusitaanin joukkuetoveri Bruno Fernandes kertoi oman näkemyksensä tilanteesta.

– On selvää, että meidän tulee kunnioittaa jokaisen henkilökohtaisia päätöksiä. En tiedä mitä Cristiano on kertonut seurajohdolle tai managerille, enkä tiedä mitä hän ajattelee. Meidän on kuitenkin kunnioitettava hänen yksityisyyttään.

– Hän oli meidän paras maalintekijämme viime kaudella, mutta riippuu täysin seurasta ja hänestä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Cristianon on tehtävä päätös.

– Kuten sanoin, en tiedä mitä on meneillään. Jos hän haluaa lähteä, se on minulle täysin uutta. Olen jutellut hänen kanssaan vain hänen perhetilanteestaan, en mistään muusta.

Lähde: Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga