Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenhamin uusin hankinta ei kuulunut Antonio Conten suunnitelmiin – Löytyykö nopealle englantilaiselle käyttöä?

Antonio Conte
AOP

Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte on myöntänyt, ettei Djed Spencen hankkiminen Middlebroughista ollut hänen ideansa. Conte kuitenkin hyväksyi kaupat, koska uskoo, että puolustajasta voi tulla tärkeä osa joukkuetta.

Tottenham Hotspur pääsi tiistaina Middlesboughin kanssa yhteisymmärrykseen Djed Spencen siirtymisestä Antonio Conten alaisuuteen.

Spencestä tuli näin ollen Tottenhamin kesän kuudes hankinta Ivan Perisicin, Fraser Forsterin, Yves Bissouman, Richarlisonin ja Clement Lenglet’n jälkeen.

Conte, jolla on viimeinen sana Tottenhamin siirtopolitiikassa myöntää, ettei Spence alunperin kuulunut hänen suunnitelmiinsa, vaan seuran muut henkilöt toivat hänen nimensä esille. Italialaiskoutsi kertoo kuitenkin uskovansa, että Spencelle löytyy käyttöä joukkueessa.

– Spence on seuran tekemä hankinta. Seura halusi tehdä sen. Sanoin, että tämä pelaaja on nuori, mutta hän on osoittanut, että hänestä voi tulla hyvä ja tärkeä pelaaja meille. Seura päätti ostaa hänet.

Spence,21, on aloittanut uransa Fulhamin nuorten joukkueessa, josta tie vei Nottinghamiin ja Middlebroughun, kunnes Spurs nappasi miehen riveihinsä. Nuorukaiselle koittaa nyt uransa ensimmäinen tilaisuus pelata kirkkaissa valoissa. Avauskokoonpanoon nouseminen vaativan Conten alaisuudessa on kuitenkin kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset