Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Englanti voittoon hurraavan kotiyleisönsä edessä – Espanjan hyvä alku ei riittänyt

Englanti - Espanja
AOP

Englanti ja Espanja kohtasivat keskiviikkoiltana naisten EM-kisojen puolivälierässä. Ottelusta muodostui melkoinen trilleri ja ratkaisu syntyi vasta jatkoajalla, kun Englannin Georgia Stanway iski 2-1 voittomaalin.

Englannin ja Espanjan kohtaaminen tarjosi rutkasti viihdettä, molempien joukkueiden pelatessa hyökkäävää ja ennakkoluulotonta jalkapalloa.

Kamppailu lähti liikkeelle punapaitaisen Espanjan hallinnassa, joka sai luotua muutamia vaarallisia tekopaikkoja. Englanti oli ottelun alussa hieman telineissä ja Espanja pystyi tyrehdyttämään kotijoukkueen pelinrakentelun.

Ottelun avausmaali nähtiin 54. peliminuutin jälkeen ja asialla oli Real Madridin espanjalaiskaksikko. Athenea del Castillo leikkasi oikealta laidalta keskustaan ja harhautti Rachel Dalyn ulos tilanteesta. Nainen tarjoili maalin edessä päivystäneelle Eshter Gonzales Rodriguezille, jonka tarka veto takakulmaan jätti Englannin maalia vartioineen Mary Earpsin voimattomaksi.

Englanti heräsi takaiskumaalin jälkeen ja sai luotua painetta Espanjan päähän. Yritys tuotti tulosta 84. minuutin kohdalla, kun Alessia Russo nousi korkeimmalle keskityspallossa ja jatkoi pelivälineen Ella Toonelle, joka niittasi yhdellä kosketuksella pelin tasoihin.

Varsinaisella peliajalla ei nähty enää enempää maaleja, joten edessä oli jatkoaika. Sitä ei tarvittu pelata kauaa ennen kuin Englannin Georgia Stanway iski vastustamattomasti ottelun ratkaisun komean nousunsa jälkeen.

Pelin viimeiset minuutit tarjosivat viihdettä koko rahan edestä ja molemmilla joukkueilla oli omat tilaisuutensa. Lisää osumia ei kuitenkaan nähty, joten Englanti jatkaa 2-1 voitollaan kohti välieriä. Ottelussa nähtiin myös suomalaisväriä, kun Lina Lehtovaara toimi avustavana erotuomarina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet