Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

West Ham virittelee jättikauppaa – Serie A:ssa läpimurtokauden pelannut hyökkääjä tarttumassa haaviin

Gianluca Scamacca
AOP

West Hamin odotetaan tekevän lähipäivinä ison kaappauksen, kun Gianluca Scamaccan siirto Lontooseen näyttää olevan askeleen lähempänä. Hammersin uutisoidaan lyövän pöytään 42 miljoonan euron tarjouksen lupaavasta hyökkääjästä.

Sassuolon hyökkääjä Gianluca Scamacca nousi viime kaudella suuren yleisön tietoisuuteen iskettyään 36 Serie A-otteluun 16 häkkiä. Lupaava italialainen pääsi debytoimaan myös Roberto Mancinin valmentamassa A-maajoukkueessa ja useampi seura ympäri Eurooppaa on ollut hänen perässään.

Lähteiden mukaan miehen todennäköisin työnantaja ensi kaudella on Valioliigajoukkue West Ham. Hammers jäi viime kaudella liikaa Michail Antonion tehojen varaan ja seuran tiedetään etsivän kesän aikana vahvistuksia hyökkäykseensä. David Moyesin miehistön kerrotaan nyt oleman valmis kaivamaan kuvetta saadakseen naarattua Scamacca Lontoon olympiastadionille.

Joukkue ei saanut houkuteltua Jesse Lingardia riveihinsä ja myös Armando Brojan tilanne on edelleen auki. Hammersin kerrotaankin nyt maksavan Scamaccasta Sassuolon pyytämän 42 miljoonan punnan ulosostohinnan. Sassuolon valmentaja Alessio Dionisi antoi jo eilen paljon puhuvia kommentteja hyökkääjän tilanteesta.

– Scamacca ei ole juurikaan harjoitellut kanssamme. Haluaisin, että siirtoikkuna sulkeutuisi, että voisimme lopettaa tästä aiheesta puhumisen. Kun joukkueemme on lopullisessa muodossaan, kauteen valmistautuminen sujuu helpommin.

Lähde: Hammers News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset