Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Vaihtaako RB Salzburgin maalitykki maisemaa? – Useampi Euroopan huippuseura 19-vuotiaan taiturin perässä

Benjamin Sesko
AOP

Red Bull Salzburg yrittää pitää kiinni hyökkääjästään Benjamin Seskosta. Miehen perässä ovat useat Euroopan suurseurat, etunenässä Manchester United ja Bayern München.

Itävallan mestarin Red Bull Salzburgin Benjamin Seskoa on hyvien otteidensa ansiosta ehditty verrata joukkueen entiseen tähteen Erling Braut Hålandiin. Ylisanoja tai ei, Sesko on ollut loistavassa iskussa harjoituskaudella. Nuorukainen esiintyi vahvasti Liverpoolia vastaan keskiviikkona ja iski ottelun ainoaksi jääneen maalin.

Slovenialainen täytti toukokuussa vasta 19 vuotta, mutta iski heti debyyttikaudellaan komeat 11 täysosumaa, joka on herättänyt usean suurseuran kiinnostuksen.

Lähteiden mukaan Manchester United on jo lähestynyt nuorukaista, mutta toistaiseksi asia ei kuitenkaan ole edennyt pidemmälle.

Myös Newcastle ja Wolverhampton Wanderers ovat seuranneet Seskoa tarkasti, ja Bundesliigan jättiläiset Bayern München ja Borussia Dortmund pitävät tilannetta silmällä.

Red Bull Leipzig on niin ikään ilmoittautunut kiinnostuneiden seurojen joukkoon. Salzburgista Leipzigiin on aiemmin virrannut kovia pelimiehiä, kuten Dayot Upamecano ja Naby Keita, joille molemmille Leipzig on toiminut ponnahduslautana isompiin ympyröihin. On hyvinkin mahdollista, että Sesko seuraa heidän polkuaan, jos hänet vain päästetään lähtemään alppimaasta.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset