Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Entinen huippuhyökkääjä Benni McCarthy aloittaa Valioliiga-valmentajana – Pääsee suosikkijoukkueeseensa

Benni McCarthy valmentaja Manchester United
AOP

Englannin Valioliigan kärkikamppailuun hamuava Manchester United hankki valmennustiimiinsä todellista maalinteko-osaamista, kun entinen huippuhyökkääjä Benni McCarthy liittyy joukkoon.

44-vuotias eteläafrikkalainen entinen huippuhyökkääjä Benni McCarthy ehti pelata Englannin Valioliigassa heinäkuusta 2006 huhtikuuhun 2011. Hän edusti Blackburnia ja West Hamia. Muulla ammattilaisurallaan mies pelasi Etelä-Afrikassa, Hollannissa, Espanjassa ja Portugalissa. Mies pelasi myös 79 maaottelua Etelä-Afrikan paidassa.

McCarthy aloitti valmentajauransa kesäkuussa 2013 Etelä-Afrikassa ja on toiminut sekä Cape Town Cityn että AmaZulu FC:n managerina. Mies on ollut työttömänä tämän vuoden maaliskuusta alkaen. Nyt mies liittyy Englannin Valioliigan Manchester Unitedin valmennustiimiin.

McCarthy on Unitedin managerin Erik ten Hagin apulaismanageri Mitchell van der Gaagin läheinen ystävä. Valmennustiimin täydentää Steve McClaren. McCarthy keskittyy erityisesti seuran hyökkääjien valmentamiseen.

McCarthy kertoo olleensa aina Unitedin kannattaja ja on innoissaan uudesta työstään.

– Kannatan Unitedia ja halusin aina pelata heille. Rakastin pelaajia kuten Mark Hughes, Andy Cole ja Ryan Giggs.

Hyökkääjä iski Unitedin verkkoon aikanaan kaksi maalia Mestarien liigan välierässä pelatessaan portugalilaisseura Porton paidassa.

– Sydämeni särkyi, kun tein kaksi maalia Unitedia vastaan. Unelmani oli tehdä maalin kerran Old Traffordilla – ei pudottaa Unitedia.

José Mourinho höykytti minua pelin jälkeen, koska en ollut kovin onnellinen. Hän sanoi minulle, että jos en piristyisi, en enää koskaan pelaisi hänen joukkueessaan.

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut