Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Tottenhamin entinen hyökkääjä avaa lähtönsä syitä – “Minulla ei ollut minkäänlaista yhteyttä Conten kanssa”

Steven Bergwijn
AOP

Steven Bergwijn jätti Tottenhamin taakseen viime kauden jälkeen ja suuntasi Ajaxin riveihin. Mies kertoo nyt, että välit Antonio Conten kanssa eivät olleet helpoimmasta päästä, eikä keskusteluyhteyttä tuntunut löytyvän.

Ajaxin laituri Steven Bergwijn on onnellinen jätettyään Tottenhamin taakseen. Miehen rooli jäi päättyneellä kaudella Lontoossa erittäin pieneksi ja tarjolla oli vain jämäminuutteja. Mies kertoo suhteestaan Antonio Conteen ja avaa lähtönsä syitä.

– Hän (Conte) sanoi talvitauon aikana, että ei halua minun lähtevän. Hän kertoi, että tulen saamaan lisää vastuuta, jolloin ajattelin asioiden muuttuvan. Niin ei kuitenkaan käynyt. Tein kovasti töitä, mutta pääsin kentälle vain otteluiden viimeisillä minuuteilla. Se oli todella turhauttavaa, eikä todellakaan sitä, mitä olin odottanut.

Kun mikään ei muuttunut, Bergwijn kertoi lähtöaikeistaan seuran johtoportaalle ja pakkasi laukkunsa.

– Minulla ei ollut minkäänlaista yhteyttä Conten kanssa. Keskustelin hänen kanssaan vain kerran aiheesta kauden viimeisten harjoitusten jälkeen. Hän kertoi halunneensa varmistaa paikan Valioliigan neljän parhaan joukossa ja pahoitteli tilannettani. Ymmärrän, että hän peluutti Harry Kanea kärjessä, mutta minä olisin voinut pelata muillakin pelipaikoilla. En halunnut kuunnella enempää selityksiä.

Lähde: 90min

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga