Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Honka hankki jykevän topparin: “Olen pelaaja, joka rakastaa puolustamista”

Florian Baak puolustaja Honka
AOP

Toppari Florian Baak liittyy Veikkausliigassa pelaavan Hongan riveihin. Baak pelasi viime kaudella vielä Sveitsin Superliigan FC Winterthurissa.

23-vuotias Florian Baak on Saksan Hertha Berlinin kasvatti, jonka junioriputken hän kävi läpi samanikäisen keskikenttäpelaajan Florian Krebsin kanssa, joka pelaa myös Hongassa. Baak oli Krebsin tapaan voittamassa Saksan alle 19-vuotiaiden mestaruutta kaudella 2017-18. Hän vieraili kesäkuussa Krebsin luona Tapiolassa ja piti näkemästään.

Baak pelasi Herthan organisaatiossa kauteen 2019-20 saakka, jonka jälkeen hän siirtyi Sveitsin toiselle sarjatasolle FC Winterthurin paitaan. Baak on pelannut kolmekymmentä ottelua Saksan eri juniorimaajoukkueissa ja saanut minuutteja myös kolmessa Bundesliga-ottelussa. Baak liittyi joukkueen mukaan perjantaina.

– Keskusteluni valmennuksen kanssa todella vakuuttivat minut. Vaikutuin siitä, miten seurassa ajatellaan jalkapallosta. Krebs on hyvä ystäväni ja hän on myös kertonut minulle paljon positiivista Hongasta. Olen seurannut Hongan pelejä aktiivisesti tällä kaudella ja olen hyvin vaikuttunut pelin korkeasta tasosta. Olen hyvin iloinen, että tämä onnistui.

– Olen pelaaja, joka rakastaa puolustamista. Sanoisin, että kaikkein suurin vahvuuteni on kova voittajamentaliteetti. Vihaan häviämistä ja haluan tuoda sen asenteen mukanani. Hongan kannattajille haluan sanoa, että olen iloinen voidessani aloittaa seurassa ja toivon, että pääsemme juhlimaan yhdessä monia hienoja menestyksen hetkiä, Baak kertoo.

Hongan manageri Hexi Arteva hehkuttaa myös uusinta hankintaansa.

– Baak on meille erinomainen vahvistus, joka on siis jo käynyt täällä meillä kylässä ja tietää mihin tulee. Saamme hänestä paljon laatua jo ennestään vahvaan puolustuslinjaamme. Tämä siirto tuli mahdollisesi monen onnellisen yhteensattuman kautta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat