Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Kohupelaaja Moshtagh Yaghoubi jatkaa taas kierrostaan – 12. kertaa urallaan

Moshtagh Yaghoubi keskikenttäpelaaja SJK
AOP

Veikkausliiga-joukkueet SJK ja AC Oulu ovat tehneet loppukauden mittaisen lainasopimuksen keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubin siirrosta SJK-paitaan.

27-vuotias keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi kehuu olevansa tyytyväinen siirtoonsa Seinäjoelle toista kertaa urallaan.

– Tosi hyvillä fiiliksillä tulen takaisin. Vielä olen loukkaantuneena, että tässä menee pari viikkoa ennen kuin pääsen kentälle. Mutta on todella kiva tulla tänne laittamaan itseni kuntoon ja siitä peleihin. Haluan pistää itseni mahdollisimman hyvään kuntoon ja sitä kautta auttaa joukkuetta. Haluan saavuttaa jotain hienoa SJK:n kanssa.

– Se vielä lisää fiilistä, kun on niin paljon tuttuja sekä frendejä täällä jo viime kaudelta sekä aiemmalta kerralta Seinäjoelta. Tosi kiva tulla takaisin. Uskon myös, että viihdyn hyvin täällä. Viihdyin kyllä viimeksikin, mutta nyt luulen, että viihdyn vielä paremmin. Haluankin sanoa terveisiä SJK:n faneille, että lupaan mennä kentällä täysiä. ”All in”.

Yaghoubi on myös erittäin hyvin tuttu SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómezille, jonka alaisuudessa Mosa pelasi yhden uransa parhaimpiin kuuluvan kauden viime vuonna HIFK:ssa. Pelejä tuli 24 ja niissä maaleja kolme. Kuluvalla kaudella AC Oulussa, Mosa on pelannut 11 ottelua ja tehnyt niissä myös yhden maalin.

– Olemme todella iloisia saadessamme pelaajan kuten Mosa meidän mukaamme. Hän tuo joukkuseen lisää jotain sellaista, mitä joukkueesta on ehkä hieman puuttunut alkukaudesta. Hän tuo lisää laatua ja kilpailua keskikentällemme. Lisäksi Mosa on pelaaja, jonka tunnemme erittäin hyvin. Erityisesti hän on tuttu minulle, mutta myös meidän muille staffin jäsenille sekä pelaajille.

– Mosa tuo ryhmään myös kokemusta ja taitoa, ja siten pitää meidän kilpailukykymme korkealla tasolla loppukautta silmällä pitäen, Gómez iloitsee.

Keskikenttäpelaaja on kiertänyt ympäri maailmaa

Yaghoubi on syntynyt Afganistanin Kabulissa 8. marraskuuta vuonna 1994, mutta muuttanut Suomeen jo nuorena. Tulisieluinen Yaghoubi on pelipaikaltaan keskikentän keskustan pelaaja, ja hän on Mikkelin Palloilijoiden sekä FC Hongan kasvatti. Suomessa Mosa on edustanut Hongan lisäksi RoPS:ää, HJK:ta, HIFK:ta, AC Oulua ja kaudella 2018 SJK:ta 18 ottelun verran.

Ulkomailla Yaghoubi on pelannut Venäjällä Dinamo Moskovan kakkosjoukkueessa, Latvian Spartaks Jūrmalassa sekä Azerbaidžanin Šahtjor Karagandassa. Hän on edustanut Suomea A-maajoukkueessa seitsemän kertaa ja tehnyt niissä yhden maalin, sekä Suomen U21-maajoukkueessa 22 ottelun verran, missä maaleja on tullut kuusi.

Veikkausliigassa pelejä on yhteensä Yaghoubin uralla 181 ja niissä on tullut 17 maalia sekä 20 maalin johtanutta syöttöä. Yaghoubi on lisäksi kaksinkertainen Suomen mestari, kaksinkertainen Suomen Cupin mestari ja voittanut kertaalleen Latvian mestaruuden.

Yaghoubi on tällä hetkellä loukkaantuneena, mutta toipumassa pelikuntoon lähiviikkoina. Hän ei muutenkaan saa pelata tulevana sunnuntaina AC Oulua vastaan, josta hän on lainasopimuksella SJK:ssa. Muuten hän on vapaa edustamaan joukkuetta välittömästi.

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset