Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Chileläistaituri purki sopimuksensa Inter Milanin kanssa – Löytyykö takavuosien huippunimelle vielä ottajia?

Alexis Sanchez
AOP

Alexis Sánchez on lähteiden mukaan päättänyt sopimuksensa Internazionalen kanssa ja etsii nyt uutta seuraa vapaana-agenttina. Mies ehti voittaa Italian vuosinaan Scudetton, Italian Cupin ja Super Cupin.

Chileläishyökkääjä Alexis Sánchez on lähteiden mukaan päättänyt kontrahtinsa Internazionalen kanssa. Miehen kerrotaan haluavan vaihtaa maisemaa nostaakseen uransa uuteen nousuun. Sánchezin sopimus oli voimassa vielä vuoden verran, mutta pelaaja ja seura sopivat yhdessä sen ennenaikaisesta purkamisesta.

Sánchez siirtyi Interiin vuonna 2019 Manchester Unitedista alunperin lainasopimuksella, mutta Nerazzurri osti miehen itselleen seuraavana vuonna. Miehen laskusuunnassa ollut ura ei kuitenkaan ottanut Italiassa tuulta alleen ja peliminuutit jäivät vuosi vuodelta pienemmiksi. Alkavallakaan kaudella vastuuta ei luultavasti olisi ollut juurikaan luvassa, Romelu Lukakun palattua joukkueeseen.

33-vuotias Sánchez kuuluu edelleen Chilen maajoukkueen kantaviin voimiin, mutta seurajoukkuetasolla miehen pelaamista on vaivannut epätasaisuus. Arsenalista valtavin odotuksin Manchester Unitediin vuonna 2018 siirtynyt hyökkääjä on kärsinyt myös loukkaantumisista, jotka ovat varmasti vaikuttaneet hänen suorituksiinsa.

Nähtäväksi jää löytyykö Sánchezille vielä ottajaa huipputasolla. Taitavalle chileläiselle tuskin enää siunaantuu kovinkaan montaa tilaisuutta.

Lähde: Sky Sports

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset