Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Juventuksen keskikenttäpelaaja siirtyy Ranskaan – Rooli Torinossa jäi odotettua pienemmäksi

Aaron Ramsey
AOP

Aaron Ramsey jättää Serie A:n taakseen ja siirtyy Ranskan liigan OGC Niceen. Ramseyn sopimusta Juventuksen kanssa oli vielä vuosi jäljellä, mutta se purettiin yhteisymmärryksessä.

Aaron Ramsey siirtyy lähteiden mukaan Ligue 1:n OGC Niceen yhden vuoden sopimuksella. Hänestä tulee näin ollen ranskalaisseuran neljäs hankinta tämän siirtoikkunan aikana. Aiemmin joukkueeseen ovat liittyneet Alexis, Marcin Bulka ja Rares Ilie. Nicen kerrotaan virittelevän vielä ainakin yhtä kovan luokan kaappausta, kun Kasper Schmeichelin on uutisoitu olevan kiinnostunut siirtymään joukkueeseen.

Ramsey siirtyi Juveen vuonna 2019 vapaana agenttina vietettyään lähes kahdeksan vuotta Arsenalissa. Mies pääsi juhlimaan Serie A:n mestaruutta heti ensimmäisellä kaudellaan Torinossa. Ramseyn ura Italiassa ei kuitenkaan ollut henkilökohtaisella tasolla mikään menestystarina. Hän ei pystynyt nousemaan yhtä suureen rooliin kuin Arsenalissa ajoittaisista onnistumisista huolimatta. Myös useat loukkaantumiset vaikeuttivat walesilaisen elämää Italiassa.

Mies on ehtinyt urallaan edustaa edellä mainittujen joukkueiden lisäksi myös kotimaansa Cardiffia ja Nottingham Forestia. Walesin maajoukkueen runkopelaajiin jo vuosien ajan kuulunut Ramsey on ehtinyt edustaa maataan 74 maaottelussa, joissa on syntynyt 20 maalia.

Lähde: France 24

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset