Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Portugalilaiskannattajat häiriköivät harjoitusottelussa: “Rasismi missään muodossa on täysin mahdotonta hyväksyä”

Hee-chan Hwang hyökkääjä Wolverhampton
AOP

Englannin Valioliigan Wolverhampton kohtasi vieraskentällä Portugalin Liga Portugal 2:n Farensen ja lopputulos ei ollut kaikin osin mairitteleva portugalilaisille.

Englannin Valioliigan Wolverhampton ja Portugalin Liga Portugal 2:n Farense pelasivat tasan 1-1 lauantaisessa harjoitusottelussa. Isännät menivät johtoon Christian Ponden maalilla, mutta vieraiden Hwang Hee-chan tasoitti rangaistuspotkusta.

Hwang huomasi kuitenkin ikäväkseen, että osa Farensen kannattajista teki rasistisia eleitä häntä kohtaan samalla, kun hän ampui rangaistuspotkua. Mies ilmoitti tapahtuneesta saman tien tuomaristolle ja Wolverhamptonin toimihenkilöille.

Wolverhampton julkaisi kannanoton tapahtuneesta Twitterissään.

– Olemme erittäin pettyneitä ilmoittaessamme, että yksi pelaajistamme joutui vastustajan kannattajien syrjivän pahoinpitelyn kohteeksi tämän illan pelin aikana SC Farensen kanssa.

– Raportoimme tapauksesta Euroopan jalkapalloliitto UEFA:lle ja pyydämme vastustajaamme ja asiaankuuluvia viranomaisia tutkimaan asiaa.

Seura tukee myös muita osapuolia.

– Tarjoamme täyden tukemme mukana olevalle pelaajalle.

– Rasismi missään muodossa on täysin mahdotonta hyväksyä, eikä sitä saa koskaan jättää haastamatta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat