Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Tottenham hävisi Romalle – “Loppujen lopuksi vain tuloksella on merkitystä”

Pierre-Emile Hojberg
AOP

Tottenham hävisi harjoituskauden viimeisen ottelunsa AS Romalle lukemin 1-0. Paikoitellen suhteellisen fyysiseksi äityneen kamppailun ainoan maalin puski Giallorossin Roger Ibañez. Spursin Pierre-Emile Højbjergin mukaan päätä ei kannata painaa pensaaseen tappiosta huolimatta.

Valioliigassa viime kaudella neljänneksi yltänyt Tottenham Hotspur kohtasi AS Roman tulevaa kautta edeltävässä harjoitusottelussa. Spursin Pierre-Emile Højbjerg näki joukkueensa esityksessä paljon hyvää 1-0 tappiosta huolimatta.

– Totta kai meidän täytyy olla jatkossa terävämpiä useissa eri pelitilanteissa, mutta teemme näiden asioiden eteen jatkuvasti töitä. Saimme luotua hyviä tilanteita korkean prässipelaamisen avulla, mutta pystyimme etenemään myös suorien hyökkäyksien kautta.

– Olemme harjoitelleet todella kovaa ja joukkue pyrkii noudattamaan valmentajan pelisuunnitelmaa. Hyvien tuloksien jälkeen on luonnollisesti helpompi hengittää. Loppujen lopuksi vain tuloksella on merkitystä. Tämä ei tuntunut missään vaiheessa ystävyysottelulta ottaen huomioon pelin temmon ja intensiteetin.

Højbjerg kommentoi myös joukkueen yhteen hitsautumista päävalmentaja Antonio Conten alaisuudessa.

– Kaikki pelaajat reagoivat hyvin valmentajan vaatimuksiin. Jokainen yrittää tuoda parhaat puolensa esiin joukkueen edun mukaisesti. Kilpailu pelipaikoista on pelkästään myönteinen asia.

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga