Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Chelsea ja Tottenham Adama Traorén perässä: Jättääkö espanjalaisjyrä Molineux’n taakseen?

Adama Traoré on vaihtamassa maisemaa
AOP

Adama Traorén kerrotaan haluavan lähteä Wolverhampton Wanderersista ennen kesän siirtoikkunan sulkeutumista.

Adama Traorélla on vuosi jäljellä sopimustaan Molineux’ssa ja hän vietti viime kauden jälkipuoliskon lainalla Barcelonassa. Katalonialaisjätti kieltäytyi kuitenkin mahdollisuudesta hankkia Traoré joukkueeseen pysyvällä siirrolla.

Lähteiden mukaan kaksi seuraa, jotka kilpailevat Traorén palveluksista ovat Tottenham ja Chelsea.

Spurs oli lähellä hankkia Traorén tammikuussa, mutta hän päätti palata Camp Noulle, jossa aloitti uransa. Tottenhamin entinen manageri Nuno Espírito Santo oli yrittänyt myös jo tätä ennen houkutella Traoréa Tottenham Hotspur Stadiumille.

Pohjois-Lontoon joukkue kaipaa edelleen vahvistuksia oikealle laidalle, ja Traorén nimi on noussut esiin jälleen kerran. Monipuolinen espanjalainen pystyy pelaamaan sekä laitalinkkinä, että wing-backina. Chelsea etsii myös samalle pelipaikalle pelaajaa, joka helpottaisi Reece Jamesin valtavaa työtaakkaa. Bluesin kerrotaan olevan kiinnostunut myös Internazionalen Denzel Dumfriesista, jos Traorén siirtoa ei saada maaliin.

Traoré on erittäin hyökkäysvoimainen pelaaja, joka on osoittanut tasonsa niin Valioliigassa kuin myös La Ligassa. Jos kumpikaan Lontoon seuroista ei saa miestä riveihinsä ottajia löytyy varmasti muualtakin.

Lähde: 90min

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset