Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Arsenalin maalivahti siirtyi paikalliskilpailijan riveihin – “Hän tuo kokemusta ja johtajuutta joukkueeseemme”

Bernd Leno
AOP

Fulham FC tiedotti verkkosivuillaan tehneensä sopimuksen Arsenalin Bernd Lenon kanssa. Sopimuksen siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen, mutta kontrahti on kolmivuotinen ja pitää sisällään option yhdestä lisäkaudesta.

Bernd Leno siirtyy kolmivuotisella sopimuksella Fulham FC:n riveihin. Arsenalia vuodesta 2018 edustanut Leno kertoi siirron jälkeen tunnelmistaan Fulhamin verkkosivuilla.

– Tuntuu mahtavalta olla vihdoin täällä. En malta odottaa pääseväni harjoittelemaan ja pelaamaan joukkueen kanssa. Olen helpottunut, että kaikki on vihdoin valmista ja pääsin tänne. Siirto otti aikansa, mutta tärkeintä on, että kaikki järjestyi.

Fulhamin omistaportaaseen kuuluva Tony Khan kertoi oman näkemyksensä Lenon hankinnasta.

– Bernd Leno on maalivahti, jota olemme tavoitelleet koko tämän siirtoikkunan ajan, ja olemme erittäin innoissamme siitä, että olemme päässeet yhteisymmärrykseen ja hän on nyt täysin sitoutunut Fulhamiin.

– Leno on pelannut vuosikausia korkeimmalla tasolla, ja hän tuo kokemusta ja johtajuutta joukkueeseemme. Hän on loistava hankinta tulevalle kaudelle.

Leno on ehtinyt pelata Valioliigassa tähän mennessä 101 ottelua, joissa hän on pitänyt maalinsa puhtaana 15 kertaa. Saksan maajoukkueessa mies on esiintynyt yhdeksän kertaa.

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset