Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Evertonille karmeita uutisia: Joukkueen ykköshyökkääjä kolmeksi kuukaudeksi sivuun

Dominic Calvert-Lewin
AOP

Everton sai karmeita uutisia joukkueen loukkantumisrintamalta, kun Dominic Calvert-Lewinin polvivamma osoittautui vakavaksi. Hyökkääjän kerrotaan olevan sivussa vähintään kolme kuukautta.

Valioliiga seura Everton koki kovan takaiskun, kun joukkueen kärkipelaaja Dominic Calvert-Lewinin loukkaantuminen osoittautui tutkimusten jälkeen vakavaksi. Englantilainen loukkasi polvensa harjoituksissa ja hänen uskotaan pystyvän pelaamaan aikaisintaan kolmen kuukauden kuluttua.

Vamman vakavuus on myös kova isku pelaajalle itselleen, joka joutui missaamaan suuren osan viime kaudesta erinäisten vaivojen takia. Hän pystyi pelaamaan vain 18 ottelua, joissa hän viimeisteli viisi maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Calvert-Lewinin loukkaantumisen myötä Everton lähtee kauden avausotteluun Chelseaa vastaan ilman ainuttakaan edustusjoukkueen hyökkääjää. Richarlison myytiin Tottenhamiin ja Salomón Rondón on edelleen pelikiellossa viime kauden tapahtumien takia, joten Toffeesin on todennäköisesti kutsuttava hyökkääjä nuorten joukkueesta.

Calvert-Lewinin poissaolo näkyi Evertonin pelaamisessa selkeästi viime kaudella, kun hyökkäystehot jäivät liikaa Richarlisonin harteille. Nyt kumpikaan pelaaja ei ole joukkueen käytettävissä, joten Frank Lampardilla riittää totisesti mietittävää. Goodison Parkilla ei varmasti haluta pelata putoamista vastaan tällä kaudella.

Lähde: Football Insider

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga