Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Dean Henderson jyrähti kohtelustaan Manchester Unitedissa – “Kukaan ei pitänyt sanaansa”

Dean Henderson
AOP

Manchester Unitedista viime kauden päätteeksi Nottingham Forestiin lainalle siirtynyt Dean Henderson on avautunut ajastaan Punaisissa Paholaisissa. Englantilaisen mukaan hänen kohtelunsa oli ajoittain täysin ala-arvoista.

Dean Henderson saapui kaksi vuotta sitten suurin odotuksin Manchester Unitediin onnistuneen Sheffield United -lainapestinsä jälkeen. Miehen omien sanojen mukaan hänelle luvattiin ykköstorjujan vastuuta Old Traffordilla.

Henderson ei kuitenkaan missään vaiheessa pystynyt nousemaan David de Gean edelle joukkueen hierarkiassa. Osittain syynä tähän olivat myös Hendersonin kärsimät loukkaantumiset sekä pitkittynyt koronavirustartunta, mutta englantilainen itse on sitä mieltä, että häntä ei kohdeltu reilusti Unitedissa.

– Ollakseni rehellinen viime vuosi tuntui elämäni pisimmältä ajanjaksolta. Minun luvattiin nousevan ykkösmaalivahdiksi kesän EM-kilpailujen jälkeen, mutta sairastuin juuri kisojen kynnyksellä.

– Minun olisi silti pitänyt saada mahdollisuuteni tervehdyttyäni, mutta kukaan ei kuitenkaan pitänyt sanaansa. Se oli todella turhauttavaa, koska hylkäsin useamman hyvän lainatarjouksen viime kesänä tästä syystä. United ei halunnut päästää minua lähtemään. Se, että jouduin istumaan melkein koko vuoden penkillä tuntui lähes rikolliselta. Olin raivoissani.

– Kerroin johtoryhmälle, että tarvitsen säännöllistä peliaikaa ja pyysin heitä päästämään minut lähtemään. Nyt odotan innokkaana kauden alkua Nottingham Forestin kanssa.

Lähde: The Independent

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga