Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Juven puolustaja vaihtamassa maisemaa? – Italialainen ei kuulu tulevalla kaudella Allegrin suunnitelmiin

Daniele Rugani
AOP

Juventuksen puolustajan Daniele Ruganin uskotaan olevan lähtökuopissa. Vahvimmin miestä on yhdistetty turkkilaisseura Galatasarayhin, mutta nyt myös Sampdorian on uutisoitu olevan italialaisen perässä.

Vuodesta 2015 Juventusta edustanut Daniele Rugani on näillä näkymin vaihtamassa maisemaa vielä tämän siirtoikkunan aikana. Viime kaudella 12 ottelua Serie A:ssa pelanneen Ruganin ei uskota kuuluvan tulevalla kaudella päävalmentaja Massimiliano Allegrin suunnitelmiin, joten hänen kerrotaan suunnanneen katseensa muualle.

Rugania on linkitetty vahvimmin Galatasaryhin, mutta pelaaja itse ei ole vakuuttunut Turkin liigan tasosta. Lähteiden mukaan Sampdoria on valmistelemassa lainatarjousta Ruganista, jonka mukaan genovalaisjoukkue maksaisi 1,5 miljoonaa euroa miehen vuosituloista. Kontrahtiin kuuluisi tuolloin myös osto-optio.

Miehen myyntihinnan uskotaan pyörivän noin kymmenen miljoonan euron kieppeillä. Hänen nykyinen sopimuksensa Juven kanssa päättyy vuonna 2024, joten tässä vaiheessa lainasiirto saattaisi tulla Bianconerin kannalta hyvin kyseeseen. Myös pelaajan itsensä kannalta olisi luultavasti järkevämpää vaihtaa maisemaa kuin jäädä Allegrin koirankoppiin.

Juventuksen puolustuslinjassa riittää edelleen tunkua jokaiselle pelipaikalle, joten Rugani varmasti miettii kaikki vaihtoehtonsa tarkasti läpi. Jos loukkaantumisia ei tapahdu saattavat näyttöpaikat olla tulevallakin kaudella erittäin harvassa.

Lähde: Football Italia

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset