Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester City häviämässä kilpajuoksun Brightonin puolustajasta: Siirto Stamford Bridgelle vain ajan kysymys?

Marc Cucurella
AOP

Brightonin laitapuolustaja Marc Cucurella on ollut yksi Valioliigan siirtoikkunan puhutuimmista nimistä. Espanjalaista ollaan yhdistetty vahvasti Manchester Cityyn, mutta viimeisten tietojen mukaan myös Chelsea on miehen kintereillä.

Marc Cucurellan tulevaisuus on ollut yksi kesän siirtoikkunan kestopuheenaiheista. Brightonin kerrotaan asettaneen miehelle peräti 50 miljoonan punnan hintalapun, joka on jarruttanut usean huippuseuran lähentelyjä.

Manchester Cityn tiedetään etsivän korvaajaa Oleksandr Zinchenkolle ja Pep Guardiolan kerrotaan olevan erittäin kiinnostunut Cucurellasta. Citizens on yrittänyt neuvotella miehen hintaa alaspäin, mutta toistaiseksi laihoin tuloksin.

Nyt toinen Valioliigan jättiseura Chelsea on ilmoittautunut mukaan apajille. Lontoolaisten kerrotaan olevan valmis maksamaan miehen ulosostohinta, joten kaupat saattavat syntyä hyvinkin pian.

Thomas Tuchelin tiedetään kuuluvan Cucurellan ihailijoihin ja kaavailevan hänestä joukkueen seuraavaa vasenta laitatopparia Bluesin pelatessa kolmen keskuspuolustajan ryhmityksellä. Ben Chillwell jatkaisi todennäköisesti vasemman laitapuolustajan tontilla.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että City on jäämässä tässä kilpajuoksussa toiseksi, joten joukkue saattaa aloittaa kauden ilman ainuttakaan puhdasta vasenta laitapuolustajaa. Guardiolan ryhmästä löytyy kuitenkin muuntautumiskykyisiä pelaajia, joten Etihadilla tuskin painetaan paniikkinappulaa.

Lähde: Pakistan Observer

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset