Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähteet: Barcelonan keskikenttäpelaaja siirtymässä MLS:ään

Riqui Puig
AOP

LA Galaxy on lähteiden mukaan viimeistellyt sopimuksen Barcelonan keskikenttäpelaaja Riqui Puigin kanssa.

FC Barcelonan Rigui Puigia yhdistettiin aiemmin tällä viikolla Los Angeles Galaxyyn, ja siirtoasiantuntuja Fabrizio Romano totesi tiistaina, että seurat olivat päässeet yhteisymmärrykseen.

Lähteet kertovat, että yksityiskohdista oli jo tuolloin sovittu ja, että Puig on nyt allekirjoittanut sopimuksen myös Galaxyn kanssa, joka julkistetaan lähiaikoina.

Puigin kerrotaan liittyvän Galaxyyn sopimuksella, joka pitää hänet Los Angelesissa seuraavat kolme vuotta.

Barcelonaa 16-vuotiaasta lähtien edustanut Puig on esiintynyt Blaugranan paidassa yhteensä 56 ottelussa, joissa on syntynyt kaksi maalia ja kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Vaikka Puig ei olekaan päässyt Camp Noulla säännöllisesti avauskokoonpanoon, hänen taitonsa ja monipuolisuutensa uskotaan tuovan tärkeän lisäyksen Galaxyyn, joka kaipaa lisää luovuutta keskikentälle.

LA on MLS:än läntisessä konferenssissa yhdeksäntenä ja kohtaa keskiviikkona liigacupissa Liga MX:n Chivasin ennen kuin se matkustaa lauantaina Sporting Kansas Cityn vieraaksi.

Puig on noussut Kataloniassa yhdeksi kannattajien suosikeista, joten hänen mahdollista lähtöään ei varmasti oteta hyvillä mielin vastaan. Espanjalaisen ei kuitenkaan uskota saavan tulevalla kaudella suurta vastuuta joukkueen päävalmentajalta Xavilta.

Lähde: 90min

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset