Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Serie A

Napolin puheenjohtajalta käsittämätön lausunto joukkueen afrikkalaispelaajista: “Me olemme ne idiootit, jotka maksavat heidän palkkansa”

Aurelio De Laurentiis
AOP

Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis antoi järkyttäviä lausuntoja koskien joukkueen afrikkalaispelaajia. De Laurentiisin mukaan Napoliin ei haluta enää pelaajia, jotka osallistuvat African Cup of Nations -turnaukseen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä kaksi afrikkalaista, Victor Osimhen ja Andre-Frank Zambo Anguissa.

Italialaisseura Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis tunnetaan miehenä, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään ääneen. Mies aiheutti Italiassa kohun viimeaikaisilla kommenteillaan koskien seuran afrikkalaispelaajia.

– Älkää puhuko minulle enää afrikkalaisista. Rakastan heitä, mutta he tulevat tänne ja lähtevät Afrikan mestaruusturnaukseen, eivätkä ole ikinä saatavilla. Me olemme ne idiootit, jotka maksavat heidän palkkansa, vaikka he pelaavat toisille joukkueille.

Napolin entinen puolustustaja Kalidou Koulibaly kuului joukkueen monivuotisiin luottopelaajiin ennen siirtymistään Chelseaan. Senegalin maajoukkuemiehellä oli sanansa sanottavana De Laurentiisin kommenteista.

– Mielestäni kaikkein tärkeintä on kunnioittaa muita ihmisiä. Minä kunnioitan kaikkia. Kun pelasin siellä (Napolissa) edustin myös Senegalia ja voitin Afrikan mestaruusturnauksen. Ymmärrän, että seurajoukkueelle on vaikeaa menettää pelaajiaa maajoukkuedustuksien ajaksi, mutta olen iloinen, että pääsin lähtemään ja voitimme.

– Kaikkia maajoukkueita on kunnioitettava, eikä mielestäni näin voi puhua. Jos hän (Laurentiis) ajattelee, että hänen joukkueensa on parempi ilman afrikkalaisia pelaajia, on se hänen asiansa.

Lähde: Daily Star

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A