Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AC Milanin entinen puolustaja tyytyväinen elämäänsä Roomassa: “Tämä sopii minulle henkilökohtaisesti paremmin”

Alessio Romagnoli
AOP

AC Milanin monivuotinen luottopuolustaja Alessio Romagnoli vaihtoi heinäkuussa Lazion paitaan. Miehen mukaan roomalaisjoukkueen päävalmentajan Maurizio Sarrin pelitaktiikka tukee hänen vahvuuksiaan.

Alessio Romagnoli pääsi juhlimaan viime kauden päätteeksi Scudettoa AC Milanin riveissä. Miehen sopimus Rossonerin kanssa tuli samalla päätökseensä ja häntä yhdistettiin useaan suuntaan. Jykevä puolustaja siirtyi lopulta pitkien neuvottelujen jälkeen Lazion riveihin. Italialainen kertoo nyt, että Maurizio Sarrin alaisuudessa pelaaminen tuntuu luontevalta. Romagnoli on kannattanut Laziota pikkupojasta lähtien.

– Ehdin toivoa siirron toteutumista jo jonkin aikaa. Molemmat osapuolet olivat samalla aaltopituudella. Haluan kiittää Lazion johtoryhmää tästä mahdollisuudesta. Täällä pelaaminen on ollut aina unelmani ja uskoin, että jonain päivänä se toteutuu. Perheeni on tukenut minua valtavasti matkan varrella ja he ovat onnellisia puolestani.

Romagnoli kertoi myös kuntonsa kohentuneen Roomassa sekä vertaili Sarrin ja Milanin päävalmentajan Stefano Piolin välisiä eroja valmentajina.

– Olen paremmassa kunnossa kuin aiemmin, vaikka työtä vielä riittää. Sarrin pelisysteemi on taktisempi kuin Milanissa. Piolin alaisuudessa keskityimme enemmän yksi vastaan yksi pelaamiseen. Tämä systeemi sopii minulle henkilökohtaisesti paremmin.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A