Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Antonio Conte vihjailee jatkavansa Tottenhamissa: “Haluan saavuttaa jotain suurta tämän joukkueen kanssa”

Antonio Conte
AOP

Tottenhamin kausi pyörähtää käyntiin lauantaina kotiottelulla Southamptonia vastaan. Spursin päävalmentaja Antonio Conte kertoo olevansa tyytyväinen elämäänsä Pohjois-Lontoossa ja odottavansa innolla Valioliigakauden alkamista.

Viime kaudella Tottenhamin peräsimeen saapunut Antonio Conte kertoo tunnelmistaan ennen Spursin Valioliigakauden avausottelua. Italialaisen tulevaisuudella ollaan spekuloitu runsaasti, mutta mies vakuuttaa olevansa tyytyväinen elämäänsä Lontoossa.

– Olen ollut todella onnellinen täällä ensimmäisestä päivästä lähtien. Saavuin moderniin seuraan, jolla on mahtava stadion ja upea harjoituskeskus. Täällä on kaikki, mitä valmentaja voi toivoa allekirjoittaessaan sopimusta.

– Sanoin heti alusta lähtien, että haluan saavuttaa jotain suurta tämän joukkueen kanssa. Rakastan voittamista. Meidän tulee taistella tärkeistä asioista jokaisella kaudella. Vain yksi joukkue voi kuitenkin lopulta voittaa kirkkaimmat palkinnot, joten tärkeintä on, että olemme hyvässä ja vakaassa tilanteessa joukkueena. Muutkin seurat haluavat luonnollisesti samoja asioita.

Conte tunnetaan valmentajana, joka ei välttämättä viihdy samassa osoitteessa pitkään. Omien sanojensa mukaan mies kuitenkin uskoo pidemmän aikavälin projekteihin.

– Mielestäni paras tapa luoda jatkuvuutta on olla vaihtamatta päävalmentajaa. Se on oikea keino keino tavoitella menestystä ja jatkaa kasvamista seurana.

Lähde: Football.London

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed
BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga