Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Arsenal kohtaa Crystal Palacen: Saako Gunners tällä kertaa hyvän alun kaudelleen?

Mikel Arteta
AOP

Arsenalin kausi lähti vuosi sitten surkeasti käyntiin, kun Gunners hävisi ensimmäisen ottelunsa Brentfordille lukemin 2-0. Mikel Artetan mukaan vastaavaan puppelointiin ei ole varaa perjantaina, kun Tykkimiehet kohtaavat Crystal Palacen Valioliigakauden avausottelussa.

Mikel Artetan luotsaaman Arsenalin kausi lähti vuosi sitten yskähdellen käyntiin. Joukkue hävisi ensimmäisen ottelunsa Brentfordille, jonka jälkeen espanjalaisella oli täysi työ kääntää seuran kurssi nousujohdanteiseksi. Gunners ylsi lopulta Valioliigan viidenneksi jääden täpärästi ulos Mestarien liigasta.

Arteta kertoo, että joukkue tekee kaikkensa aloittaakseen tulevan kauden positiivisissa merkeissä.

– Olemme täynnä intoa ja haluamme aloittaa tämän kauden niin hyvin kuin mahdollista. Tästä tulee erilaista.

Arteta nimesi joukkueelle uuden kapteenin tälle kaudelle, kun Martin Ødegaard saa kunnian johtaa Tykkimiehiä kentällä. Espanjanlaisen mukaan Ødegaard valinta oli luonnollinen jatkumo hänen hyville otteilleen Gunnersin paidassa.

– Martin on ollut kanssamme 18 kuukautta ja hän edustaa täydellisesti seuran arvoja. Kaikki kunnioittavat häntä pukuhuoneessa. Olen onnellinen, että meillä on hänenkaltainen pelaaja joukkueessamme. Hän nauttii saamastaan vastuusta ja on meidän tehtävämme tukea häntä.

Lähde: 90min

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga